Servis eStar dronova i tableta

Obezbedite najbolji servis za svoj eStar dron ili tablet

Servis eStar dronova i tableta

ProMobi servis eStar dronova i tableta vodi se jasnim pravilom – zadovoljstvo klijenata je iznad svega. Zato, bilo da je Vaš problem napuklo staklo ekrana na eStar tabletu, pokvareno dugme ili je Vaš eStar dron oštećen prilikom pada, baterija drona loše drži, muči Vas pokvaren elektromotor na eStar dronu … ProMobi servis Vam uvek stoji na usluzi.

Donesite svoj eStar dron ili tablet u naš servis i dobijate najbržu popravku po najpovoljnijoj ceni uz korišćenje originalnih delova.

Servis eStar dronova i tableta bez kompromisa

Ugrađivanje delova koji nisu originalni prilikom servisa eStar tableta ili drona može Vam se učiniti kao zgodna opcija. Međutim, ovakav potez nosi velike rizike:

 • zasigurno gubite garanciju na svoj eStar quadcopter odnosno tablet,
 • rizikujete da Vaš tablet ili eStar dronne rade kako treba
 • izlažete se ozbiljnoj mogućnosti da neodgovarajući deo dovede do novog kvarenja i čak trajnog oštećenja uređaja.

ProMobi servis eStar dronova i tableta zato u Vaš uređaj ugrađuje isključivo originalne delove uz korišćenje alata i mašina koje je preporučio sam proizvođač.

Popravku quadcoptera i tableta obavljaju serviseri koji su stručno obučeni i poseduju veliko iskustvo kojim garantuju brzo i kvalitetno rešavanje kvarova.

Brz servis eStar dronova i tableta

Znamo da Vam je ispravan uređaj potreban što pre. Svoj eStar uređaj lično donesite u ProMobi servis i, u najkraćem roku, dobijate nazad servisiran uređaj.

U slučaju da je Vaš eStar quadcopter ili tablet izašao iz garantnog roka, za popravke van garantnog roka dobijate garanciju za svaki ugrađeni deo u našem servisu.

BESPLATNO pošaljite svoj eStar dron/tablet na servisiranje

Ukoliko niste u mogućnosti da lično posetite ProMobi servis eStar dronova i tableta, na raspolaganju vam je mogućnost da svoj uređaj pošaljete na servisiranje potpuno BESPLATNO preko kurirske službe. Potrebno je samo da nas kontaktirate i sa operaterom dogovorite sve detalje o slanju Vašeg telefona preko kurirske službe.

Pozovite nas telefonom ili popunite formular ispod.

Status servisiranja Vašeg uređaja uvek možete proveriti na stranici naloga.

  Forma za prijavu  Aktuelno

  Call centar

  011-3555-047

  servis@promobi.rs

  PON-PET 09:00 – 18:00
  SUB 09:00-15:00