Servis tableta

Ovlašćeni serviser Samsung, Apple, eStar i Lenovo tablet računara

Servis tableta

Ovlašćeni serviser Samsung, Apple, eStar i Lenovo tablet računara

Polomljen ekran na tabletu, popravka neispravnog touch screena, stalno restartovanje tablet računara? Koji god problem da imate sa svojim uređajem ProMobi ovlašćeni serviser Samsung, Apple, eStar i Lenovo tableta je tu za Vas.

Pouzdan servis tableta

U ProMobi servisu tablet računara imamo rešenje za svaki kvar na Vašem uređaju. Iskustvo i znanje koje stičemo godinama stavljamo Vam u potpunosti na raspolaganje kako bi Vaš uređaj, u najkraćem mogućem roku, ponovo besprekorno funkcionisao.

Kao ovlašćeni serviseri tablet računara, tokom popravke vašeg uređaja ugrađujemo isključivo originalne delove, a samu popravku obavljamo korišćenjem sertifikovanih alata i mašina. To znači da:

 • u ProMobi servisu tableta uvek dobijate deo koji je odgovarajuća za Vaš uređaj
 • ne gubite garanciju ukoliko je Vaš tablet i dalje u garantnom roku
 • dobijate profesionalan servis tableta po pristupačnoj ceni
 • niste u riziku da će neodgovarajući deo dovesti do novog kvara.

U slučaju da Vaš tablet više nije u garantnom roku, dobijate garanciju od 6 meseci za ugrađeni deo

Kako izgleda procedura servisiranja tableta

Odmah nakon što primimo Vaš uređaj serviser pravi dijagnostiku tableta kako bi precizno utvrdio gde je nastao problem, a potom Vas kontaktiramo sa informacijom o ceni popravke.

Nakon što date odobrenje da se uređaj popravi majstor otvara novi rezervni deo, ugrađuje ga i sprovodi testiranje uređaja kako bi se potvrdila njegova ispravnost.

Po završetku posla putem SMS poruke Vas obaveštavamo da je servisiranje tableta završeno i da možete preuzeti svoj uređaj.

I budite bez brige. ProMobi garantuje da će Vaša privatnost i bezbednost podataka koje imate na uređaju biti u potpunosti sačuvani, tako da se ne izlažete bilo kakvom riziku.

Pošaljite tableto našem trošku

U slučaju da niste u mogućnosti da dođete do ProMobi servisa tablet računara kontaktirajte nas ili popunite formular u nastavkui možete ostvariti mogućnost da, o našem trošku, preko kurirske službe pošaljete svoj tablet na servisiranje.

Status servisiranja Vašeg telefona uvek možete proveriti na stranici naloga.

  Forma za prijavu  Potreban vam je hitan servis?

  Rezervišite termin i Vaš uređaj popravljamo za samo sat vremena.

  Saznajte više >

  Call centar

  011-3555-047

  servis@promobi.rs

  PON-PET 09:00 – 18:00
  SUB 09:00-15:00