Backup, rezervna kopija podataka

Backup podataka na telefonu i tabletu

Backup i spašavanje podataka sa mobilnog telefona

Sačuvajte sve podatke sa svog telefona

Backup i spašavanje podataka sa mobilnog telefona mogu vam biti potrebni ukoliko Vaš telefon nije moguće popraviti ili ako Vam je potrebno prebacivanje podataka sa starog na novi mobilni telefon – prebacivanje podataka sa Androida na iPhone ili Windows telefon i obrnuto.

Takođe, ukoliko je Vam je potreban servis mobilnog telefona potrebno je uraditi backup podataka telefona jer je tokom određenih popravki moguć dolazak do brisanja kompletne memorije uređaja.

Sve ove usluge nalaze se u ponudi ProMobi servisa mobilnih telefona.

Backup i spašavanje podataka sa mobilnog – pristupačna cena

Prebacivanje kontakata, slika, video snimaka, poruka i različitih fajlova sa mobilnog telefona na disk ili USB, ili transfer podataka sa jednog na drugi telefon ponekad mogu biti prilično komplikovani.

S druge strane, spašavanje podataka sa mobilnog, naročito ukoliko je došlo do velikog oštećenja mobilnog telefona vodom ili usled pada, zna da bude pravi izazov jer ih treba izvući sa telefona koji zapravo ne radi ili je u potpunosti uništen. Jedini spas su stručni serviseri koji koriste posebne uređaje za izvlačenje podataka sa mobilnog telefona.

Takođe, ukoliko ste greškom obrisali kontakte ili slike iz mobilnog telefona ili uradili fabričko resetovanje telefona i obrisali sve podatke, potrebno je da svoj uređaj u ProMobi servis donesete što pre, jer je verovatnoća uspešnog vraćanja podataka veća ukoliko se spašavanju podataka pristupi odmah.

Ipak, nema potrebe za brigom. Znamo da u svom mobilnom telefonu čuvate brojne uspomene, poruke, važne kontakte i da vam njihov gubitak možda daleko teže pada od zamene samog telefona.

Backup i spašavanje podataka sa mobilnog telefona je mala cena za čuvanje svih dragih uspomena i važnih podataka.

U ProMobi servisu zato Vam pružamo mogućnost da backup i spašavanje podataka sa mobilnog telefona obavite po najnižoj ceni.

Sve Vaše podatke prebacujemo na CD ili USB kako bi bili na sigurnom i vama uvek na raspolaganju.

Da li garantujete sigurnost podataka?

Naravno. Budite bezbrižni. Sve informacije prilikom procedure za backup i spašavanje podataka sa mobilnog telefona potpuno su bezbedne i ne postoji mogućnost da vaše informacije bilo gde “procure”.

ProMobi servis mobilnih telefona poseduje ISO 27001:2013 međunarodni sertifikat za bezbednost informacija kojim se garantuje bezbednost svih Vaših podataka i informacija na mobilnom telefonu tokom servisiranja, kao i ISO 9001 sertifikat za upravljanje kvalitetom poslovanja.

Prebacivanje podataka u najkraćem roku

U većini slučajeva backup i spašavanje podataka sa mobilnog telefona, kao i prebacivanje podataka sa starog na novi telefon, traju relativno kratko, ali sve zavisi od količine podataka koje imate u svom telefonu.

Kako bi maksimalno skratili potrebno vreme, potrebno je da lično donesete svoj mobilni telefon u ProMobi servis. Dok čekate backup i spašavanje podataka sa mobilnog telefona možete dobiti zamenski telefon kako bi ste, sve vreme, bili dostupni.

Ukoliko nam telefon pošaljete u servis putem brze pošte, backup i spašavanje podataka sa mobilnog telefona obavljamo u roku od 24 do 48 sati i telefon vam šaljemo nazad.

O našem trošku pošaljite telefon na backup i spašavanje podataka sa mobilnog

Ako niste u prilici da dođete do ProMobi servisa slobodno nas kontaktirajte i imaćete priliku da, o našem trošku, putem kurirske službe, pošaljete svoj aparat na backup i spašavanje podataka sa mobilnog telefona.

Status servisiranja Vašeg telefona uvek možete proveriti na stranici naloga.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit