Zamena displeja

Zamena displeja na mobilnom telefonu i tabletu

Zamena ekrana na mobilnom telefonu

Promena displeja na svim modelima telefona

Mobilni je uvek sa nama. Nosimo ga sa sobom na posao, u provod, na putovanje… A koliko je samo puta ispao iz džepa i završio na betonu ili pločicama? Ako Vam do sada, prilikom pada, nije puklo staklo ili LCD na mobilnom telefonu imali ste sreće, a ako niste, tu je ProMobi. Zamena ekrana na mobilnom telefonu jedna je od muka sa kojima se vlasnici telefona često suočavaju.

U ProMobi servisu telefona verujemo da razbijen ekran telefona nije razlog da vam čitav dan bude uništen. Zato, ako Vam je potrebna zamena displaya na Samsung telefonu, Lenovo, Nokia, Microsoft ili BlackBarry ili uređaju drugog brenda, i potrebna vam je najbolja cena zamene ekrana telefona, obratite se ProMobi servisu.

Brza zamena napuklog ekrana na mobilnom telefonu

Promenu displeja u servisu ProMobi možete obaviti u najkraćem roku! Samo donesite svoj mobilni telefon u servis i, dok lupite dlanom o dlan, vaš telefon će biti popravljen.

Prilikom zamene polomljenog ekrana na mobilnom telefonu, bilo da se radi o telefonu Samsung S8, S8 plus, S7, S6… ili o uređaju marke Lenovo, Nokia, Asus, na vaš uređaj postavljamo displej koristeći sertifikovane mašine. Time se obezbeđuje da će sve prijanjati i funkcionisati kako je predviđeno.

U slučaju da telefon kome je potrebna zamena polomljenog ekrana pošaljete u naš servis, u roku od 48 sati biće izvršena zamena ekrana, a telefon će Vam biti vraćen.

Pošaljite telefon na popravku, mi pokrivamo troškove slanja

Ako niste u prilici da dođete do ProMobi servisa slobodno nas kontaktirajte i imaćete priliku da, o našem trošku, putem kurirske službe, pošaljete svoj aparat u servis mobilnih telefona.

Status servisiranja Vašeg telefona uvek možete proveriti na stranici naloga.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit