Zamena kamere

Zamena kamere na telefonu i tabletu

Zamena kamere na mobilnom telefonu

Servis i zamena kamere na mobilnom telefonu najniža cena

Problem sa kamerom na mobilnom može zadati prilično glavobolje. Ako kamera ne radi na telefonu kako sačuvati sve one divne trenutke koje imamo svakog dana? Zamena kamere na mobilnom telefonu ili zamena stakla kamere su usluge koje znamo da su Vam potrebne za normalno korišćenje telefona. Zato Vam u ProMobi servisu omogućavamo da cena zamene kamere na mobilnom telefonu bude pristupačna, a kvalitet servisa kamere telefona vrhunski.

Zamena kamere na mobilnom originalnim delovima

ProMobi servis telefona prilikom popravke kamere na Vašem mobilnom uređaju koristi isključivo originalne delove proizvođača. Bez obzira da li se vrši zamena kamere na Samsung S8, S7, S6, Lenovo, Acer, Nokia, Asus, BlackBerry, Microsoft, telefonu na Vašem uređaju radiće stručni serviseri koji imaju dugogodišnje iskustvo u rešavanju svih vrsta problema sa mobilnim telefonima.

Šta ovo znači za Vas? Znači da možete biti potpuno bezbrižni i sigurni da ste svoj mobilni telefon poverili pravim ljudima koji će učiniti da zamena kamere na mobilnom telefonu bude urađena brzo i efikasno.

Pore toga, uz upotrebu originalnih delova pri zameni kamere na mobilnom telefonu dobijate garanciju na zamenjenu kameru.

Najbrža zamena kamere na mobilnom telefonu

U ProMobi servisu zamenu kamere na mobilnom telefonu obavljamo u najraćem roku, bez obzira da li se radi o brendu Samsung, Acer, Nokia, Asus, BlackBerry, Microsoft…

Brza zamena kamere na telefonu ne utiče na cenu popravke. Potrebno je samo da svoj mobilni lično donesete u ProMobi servis. Dok popijete kafu, prošetate ili pročitate novine, Vaš telefon je popravljen i možete ponovo praviti najlepše fotografije.

U slučaju da telefon pošaljete u naš servis, rok za zamenu kamere na mobilnom je 24 do 48 sati od trenutka prijema uređaja.

O našem trošku pošaljite telefon na popravku

Ako niste u prilici da dođete do ProMobi servisa slobodno nas kontaktirajte i imaćete priliku da, o našem trošku, putem kurirske službe, pošaljete svoj aparat u ProMobi servis za zamenu kamere na mobilnom telefonu.

Status servisiranja Vašeg telefona uvek možete proveriti na stranici naloga.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit