Zamena konektora

Zamena konektora na telefonu i tabletu

Zamena konektora za punjenje na mobilnom telefonu

Konektori napajanja povoljna cena za sve telefone

Baterija se ne puni do kraja, mobilni telefon se sporo puni, ili Vam se pojavljuje poruka “punjenje nije moguće”, verovatno je Vašem telefonu potreban servis ili zamena konektora za punjenje. Ne brinite, ProMobi servis Vam nudi brzo rešavanje vašeg problema i povoljnu cenu zamene konektora za punjenje mobilnog telefona.

Šta uzrokuje probleme sa konektorima?

Zamena konektora za punjenje može biti potrebna svakom mobilnom telefonu, od Samsunga, Lonova, Nokie, Acera, Asusa, do Microsoft i BlackBerry telefona. Glavni uzroci su kvašenje telefona, korišćenje neodgovarajućeg punjača, njegova pogrešna upotreba ili loš napon struje.

Jedan od sigurnih znakova da je potrebna zamena konektora za punjenje telefona jeste to da aparat radi potpuno normalno ukoliko u njega ubacite drugu napunjenu bateriju, ali samo punjenje i dalje ne radi.

Ipak, ovi simptomi mogu se pojaviti i u slučaju da je došlo do kvara na samoj ploči mobilnog telefona, što je ozbiljniji kvar, iako nije nerešiv.

Zamena konektora za punjenje originalnim delovima

Prilikom popravke ili zamene konektora za punjenje u ProMobi servisu koristimo isključivo originalne delove proizvođača, kao i alat i mašine koje je proizvođač telefona namenio za ovu vrstu servisa.

Ovakvom praksom:

  • obezbeđujemo da se Vaš telefon pravilno puni,
  • čuvamo garanciju Vašeg uređaja,
  • sprečavamo kvarove i oštećenja Vašeg telefona do kojih može doći usled korišćenja neoriginalnih delova.

Ukoliko je Vaš uređaj izašao iz garancije, ProMobi servis vam obezbeđuje garanciju na zamenjeni deo u vangarantnom roku.

Zamena konektora za punjenje telefona cena i rok servisiranja

ProMobi Vam pruža mogućnost da po najnižoj ceni obavite zamenu konektora za punjenje telefona i ponovo imate ispravan uređaj.

Popravku, ukoliko telefon donesete lično u ProMobi servis, završavamo u najkraćem mogućem roku. U slučaju da ste telefon kupili preko mobilnog operatera, rok za zamenu konektora za punjenje telefona i vraćanje ispravnog telefona je 24 do 48 sati.

Pošaljite telefon na popravku. Mi pokrivamo troškove slanja

Ako niste u prilici da dođete do ovlašćenog ProMobi servisa kontaktirajte nas i možete ostvariti mogućnost da, o našem trošku, preko kurirske službe pošaljete svoj telefon na zamenu konektora za punjene telefona.

Status servisiranja Vašeg telefona uvek možete proveriti na stranici naloga.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit