Zamena mikrofona

zamena mikrofona na telefonu i tabletu

Zamena mikrofona na mobilnom telefonu

Da vas preko mobilnog svi čuju jasno i razgovetno

“Halo, ne čujem šta pričaš”. Da li vam prijatelji ovo govore dok pričate preko mobilnog? Ako je Vaš odgovor “Da”, najverovatnije Vam je potrebna zamena mikrofona na mobilnom telefonu.

ProMobi servis za zamenu mikrofona na mobilnom brzo i lako rešiće vaš problem sa telefonom, tako da će Vas svi jasno čuti i razumeti tokom razgovora.

Brza zamena mikrofona na mobilnom telefonu

Problem sa mikrofonom na telefonu može biti uzrokovan različitim razlozima – popuštanje konektora, ulazak vode u mikrofon, oštećenje usled pada… Bez obzira da li imate Samsung, Lenovo, Nokia, BlackBerry, Asus, Acer ili Microsoft telefon, zamena mikrofona na mobilnom je najbolje rešenje za ovu vrstu problema.

Zamena mikrofona na telefonu nije komplikovana i ova popravka se obavlja brzo ako telefon donesete lično u ProMobi servis.

Ako ste telefon kupili preko svog mobilnog provajdera i telefon na servis predajete preko svog operatera, zamena mikrofona na telefonu biće urađena, a telefon vraćen Vama u roku od 24 do 48 sati od trenutka kada predate svoj uređaj u predstavništvo mobilnog operatera.

Samo originalno je dovoljno dobro za vas

Kupili ste telefon marke Samsung, Nokia, BlackBerry, Asus, Acer ili Microsoft, mikrofon vam je pokvaren i zabrinuti ste da li će zamena ugroziti garanciju koju imate?

Ne brinite. Zamenom mikrofona u ProMobi servisu nećete izgubiti garanciju koju ste ostvarili kupovinom uređaja. Razlog za to je jednostavan. Servisiranje telefona i zamenu mikrofona na telefonu naši iskusni serviseri obavljaju isključivo originalnim delovima i alatima proizvođača.

To znači da vaša garancija ostaje netaknuta, a mikrofon na telefonu radi perfektno.

U slučaju da Vaš telefon više nije u garanciji, za zamenu mikrofona na telefonu u vangarantnom roku, dobijate garanciju na zamenjeni mikrofon.

O našem trošku pošaljite svoj telefon na zamenu mikrofona

Ako niste u prilici da dođete do ovlašćenog ProMobi servisa kontaktirajte nas i možete ostvariti mogućnost da, o našem trošku, preko kurirske službe pošaljete svoj telefon na zamenu mikrofona.

Status servisiranja Vašeg telefona uvek možete proveriti na stranici naloga.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit