Zamena tač skrina

Zamena tač skrina na telefonu i tabletu

Zamena tač skrina na mobilnom telefonu

Zamena tač skrina cena koja čuva vaš novčanik

Tač skrin je primarni način na koji koristimo mobilni telefon. Bez njega, uređaj je, praktično, neupotrebljiv. Ujedno, zamena tač skrina na mobilnom telefonu jedna je od stvari koja je često potrebna vlasnicima telefona. Ukoliko vas muči ovaj kvar, cena zamene tač skrina u ProMobi servisu ne treba da vas brine. Na raspolaganju vam je zamena tač skrina po najnižoj ceni i uz korišćenje originalnog ekrana osetljivog na dodir za vaš model mobilnog telefona.

Kada je potrebna zamena tač skrina na mobilnom telefonu?

Jedan od znakova da je vašem mobilnom telefonu potrebna zamena tač skrina može, ali ne nužno, biti neresponzivan ekran na mobilnom, tač skrin ne reaguje na pojedinim delovima ili dodirni panel reaguje pogrešno. Međutim, ukoliko je na ekranu prisutno fizičko oštećenje nastalo usled pada, udarca, izlaganja telefona vodi… zamena tač skrina je ono što vam je najverovatnije neophodno.

Bez obzira da li vam je potrebna zamena tač skrina na Samsungu, Nokia telefonu ili eStar i Tesla tabletu u ProMobi servisu za zamenu ekrana osetljivog na dodir imamo pravo rešenje koje će vam vratiti osmeh na lice.

Ukoliko je došlo do oštećenja vašeg uređaja, zamena tač skrina cena je koju plaćate da bi vaš mobilni telefon ili tablet ponovo radio kako treba i bio vaš verni pratilac.

Zamena oštećenog originalnim tač skrinom

Da bi tač skrin na vašem telefonu radio besprekorno, potrebno je zameniti ga isključivo originalnim novim ekranom samog proizvođača. Korišćenje neadekvatnih tač skrin ekrana ne samo da lako dovodi do nepravilnog rada uređaja već ga čini osetljivijim na vlagu i prašinu. Ovo se dešava zato što kopije ekrana osetljivih na dodir ne naležu adekvatno na sam displej i ostavljaju zazor.

Sve to može dovesti do novih kvarova i čak trajnog uništenja vašeg mobilnog telefona.

U ProMobi servisu zamena tač skrina na mobilnom telefonu zato se vrši isključivo korišćenjem originalnih delova samog proizvođača. Na taj način:

  • obezbeđujemo savršen rad telefona,
  • čuvamo garanciju vašeg uređaja,
  • sprečavamo kvarove do kojih može doći korišćenjem neoriginalnih touch ekrana.

Zamena tač skrina u van garantnom roku u ProMobi servisu obezbeđuje vam garanciju na zamenjeni ekran.

Koliko traje zamena tač skrina?

Ukoliko svoj telefon lično donesete u ProMobi servis, zamena tač skrina biće izvršena u najkraćem roku.

Ukoliko ste svoj mobilni telefon kupili preko svog mobilnog operatera u roku od 24 do 48 sati od trenutka kada ste ostavili telefon na servisiranje u poslovnici svog provajdera, vaš telefon će biti ispravan i ponovo u vašim rukama.

Iskoristite pogodnost i, o našem trošku, pošaljite telefon na popravku

Ako niste u prilici da dođete do ovlašćenog ProMobi servisa kontaktirajte nas i možete ostvariti mogućnost da, o našem trošku, preko kurirske službe pošaljete svoj telefon na zamenu tač skrina.

Status servisiranja vašeg telefona uvek možete proveriti na stranici naloga.

Tu smo da udovoljimo Vašim potrebama – ProMobi zamena tač skrina na mobilnom telefonu.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit