Zamena zvučnika

Zamena zvučnika na telefonu i tabletu

Zamena zvučnika na mobilnom telefonu

Da glas sagovornika bude kristalno jasan

Ako imate problem sa zvučnikom na telefonu, javlja se pucketanje i krckanje tokom razgovora ili telefon zvoni slabo ili uopšte ne zvoni prilikom dolaznog poziva, zamena zvučnika na mobilnom telefonu u ProMobi servisu brzo i efikasno, rešiće Vas ovih muka.

Neispravan zvučnik na Samsung, Lenovo, Nokia, Asus, Acer, BlackBerry, Motorola, Microsoft telefonu je, relativno, mali kvar koji vam može zadati puno muka. Poštedite sebe nevolja i posetite ProMobi servis.

Zamena zvučnika dok kažete keks

Problem sa zvučnikom na mobilnom telefonu najčešće se rešava zamenom zvučnika. U pitanju je intervencija koja se, u većini slučajeva, završava veoma brzo. Sve što je potrebno jeste da svoj telefon kome je potrebna zamena zvučnika donesete u ProMobi servis.

ProMobi servisni centar se potrudio da obezbedi i određenu količinu zamenskih telefona. Ukoliko, u trenutku predaje vašeg telefona na servis, imamo slobodan uređaj, možete dobiti telefon na korišćenje dok je Vaš uređaj u servisu.

Ako ste telefon kupili preko mobilnog operatera i telefon šaljete na servis preko svog provajdera, zamena zvučnika na telefonu biće izvršena, a telefon vraćen Vama u roku od 24 do 48 sati od trenutka kada predate svoj uređaj operateru.

Čuvamo garanciju vašeg telefona

Bez obzira da li se radi o Samsungu, Nokia, BlackBerry, Asus, Acer ili Microsoft telefonu, zamenom zvučnika u ProMobi servisu nećete izgubiti garanciju koju ste ostvarili kupovinom uređaja.

Servisiranje telefona obavljamo isključivo originalnim delovima proizvođača čime osiguravamo da će, nakon popravke i zamene zvučnika sve raditi kako treba.

Ujedno, ugradnja originalnih delova u startu sprečava sve moguće dodatne kvarove do kojih može dovesti korišćenje delova koji nisu originalni.

U slučaju da više nemate garanciju na telefon, za zamenu zvučnika na telefonu u vangarantnom roku, dobijate garanciju na zamenjeni zvučnik.

Pošaljite telefon na popravku

Ako niste u prilici da dođete do ovlašćenog ProMobi servisa kontaktirajte nas i možete ostvariti mogućnost da preko kurirske službe, čije usluge ćemo mi pokriti, pošaljete svoj telefon na zamenu zvučnika na telefonu.

Status servisiranja Vašeg telefona uvek možete proveriti na stranici naloga.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit