Zamena zvučnika

Zamena zvučnika na mobilnom telefonu

Da glas sagovornika bude kristalno jasan

Ako imate problem sa zvučnikom na telefonu, javlja se pucketanje i krckanje tokom razgovora ili telefon zvoni slabo ili uopšte ne zvoni prilikom dolaznog poziva, zamena zvučnika na mobilnom telefonu u ProMobi servisu brzo i efikasno, rešiće Vas ovih muka.

Neispravan zvučnik na Samsung, Lenovo, Nokia, Asus, Acer, BlackBerry, Motorola, Microsoft telefonu je, relativno, mali kvar koji vam može zadati puno muka. Poštedite sebe nevolja i posetite ProMobi servis.

Zamena zvučnika dok kažete keks

Problem sa zvučnikom na mobilnom telefonu najčešće se rešava zamenom zvučnika. U pitanju je intervencija koja se, u većini slučajeva, završava veoma brzo. Sve što je potrebno jeste da svoj telefon kome je potrebna zamena zvučnika donesete u ProMobi servis.

ProMobi servisni centar se potrudio da obezbedi i određenu količinu zamenskih telefona. Ukoliko, u trenutku predaje vašeg telefona na servis, imamo slobodan uređaj, možete dobiti telefon na korišćenje dok je vaš uređaj u servisu.

Ako ste telefon kupili preko mobilnog operatera i telefon šaljete na servis preko svog provajdera, zamena zvučnika na telefonu biće izvršena, a telefon vraćen vama u roku od 24 do 48 sati od trenutka kada predate svoj uređaj operateru.

Zanima vas cena popravke?

Pošaljite nam upit sa informacijama o kvaru i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Pošalji upit

Čuvamo garanciju vašeg telefona

Bez obzira da li se radi o Samsungu, Nokia, BlackBerry, Asus, Acer ili Microsoft telefonu, zamenom zvučnika u ProMobi servisu nećete izgubiti garanciju koju ste ostvarili kupovinom uređaja.

Servisiranje telefona obavljamo isključivo originalnim delovima proizvođača čime osiguravamo da će, nakon popravke i zamene zvučnika sve raditi kako treba.

Ujedno, ugradnja originalnih delova u startu sprečava sve moguće dodatne kvarove do kojih može dovesti korišćenje delova koji nisu originalni.

U slučaju da više nemate garanciju na telefon, za zamenu zvučnika na telefonu u vangarantnom roku, dobijate garanciju na zamenjeni zvučnik.

Pozovite i rezervišite termin

Pošaljite telefon na popravku

Ako niste u prilici da dođete do ovlašćenog ProMobi servisa kontaktirajte nas i možete ostvariti mogućnost da preko kurirske službe, čije usluge ćemo mi pokriti, pošaljete svoj telefon na zamenu zvučnika na telefonu.

ProMobi servise možete posetiti na više lokacija:

ProMobi servisni centar Beograd
Adresa: Požeška 154-156, Čukarica
Telefon: 011/3555-047
Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 09:00 - 18:00
Subota: 09:00 - 15:00
Email: servis@promobi.rs
ProMobi servisni centar Beograd II
Adresa: Terazije 31
Telefon: 069/2255-417
Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 09:00 - 17:00
Subota: 09:00 - 15:00
Email: servis@promobi.rs
ProMobi TC Galerija Beograd Samsung Servis
Adresa: Bulevar Vudro Vilsona 12
Telefon: 069/2255-409
Radno vreme: Svakoga dana: 10-22h
Email: samsung.galerija@promobi.rs
ProMobi TC Galerija Beograd Huawei Servis
Adresa: Bulevar Vudro Vilsona 12
Telefon: 069/2255-401
Radno vreme: Svakoga dana: 12-20h
Email: galerija@promobi.rs
ProMobi servisni centar Novi Sad
Adresa: Ise Bajića 10
Telefon: 021/661-6634
Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 09:00 - 17:00
Subota: 09:00 - 13:00
Email: servisns@promobi.rs
ProMobi servisni centar Niš
Adresa: TC Kalca, prizemlje, Lamela E, Lokal 04
Telefon: 018/333-41-54
Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 09:00 - 17:00
Email: servisnis@promobi.rs

ili popunite formular ispod.

Status servisiranja vašeg telefona uvek možete proveriti na stranici naloga.

Cene najčešćih popravki
    Slanjem poruke posetilac daje saglasnost da se podaci koje je dao automatski obrađuju i da ih Promobi servisni centar d.o.o. može koristiti u svrhu slanja obaveštenja i promotivnih ponuda. Posetilac je u svakom trenutku u mogućnosti da se odjavi sa mailing liste, ukoliko više nije zainteresovan da prati i prima na mail vesti o proizvodima i aktuelnim akcijama.